De opbrengst!

  • Geplaatst op
  • 0
De opbrengst!

Op vrijdag 26/11 kozen we voor groen en niet voor zwart! Met dit als resultaat!

Laat ons zeggen dat heel wat van de stuks op onze rekjes uit de kleerkast kwamen van onze eigen kids. Om te beginnen zijn we nog maar een dik anderhalf jaar geleden gestart met Jackelyn, dus heel wat kinderen en jongeren zijn nog niet ten volle uit hun favoriete stuks gegroeid, maar heel vaak kregen we te horen dat de kleertjes die te klein geworden zijn, de weg naar familie of vrienden al had gevonden. Een reactie waar we ook al heel blij van worden... Want dat is tenslotte ook een teken van duurzaamheid.

Maar dat neemt niet weg dat we overladen werden met enthousiaste reacties en we desondanks een beperkt aanbod heel wat mensen hebben kunnen blij maken met de preloved collectie. We merken dat sommige klanten nog niet helemaal vertrouwd zijn met het concept en wat vanop de zijlijn de Jackoba's Second Hand Days hebben waargenomen. Andere vertrouwde klanten van Jackelyn, die nog niet eerder iets hadden opgevangen van het idee, grabbelden vol overtuiging een leuk stuk mee tijdens hun bezoekje aan onze winkel. En nog anderen hadden ervan gehoord en kwamen vast beraden onze winkel opzoeken om als eerste hun keuze te maken uit het aanbod preloved kledij.

Wat sinds januari 2020 onze Jackelyn deur uitging en nu wegens 'te klein' jullie kast niet meer uitkwam, pre-loved, re-loved, wij blij, jullie blij, iedereen blij! Daarmee haalden we maar liefst €350 op, bovendien houden we aan onze campagne nog een kleerkast boordevol leuke stuks over waarmee we bij VZW Onze Kinderen ongetwijfeld nog heel wat stralende gezichtjes zullen tevoorschijn toveren.

Met ontzettende dank voor zij die geloven in het idee.

Tot volgend jaar!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.