Wie is Jackelyn

Mijn naam is Jackelyn, ik zag het leven dankzij Eline en Julie Casier. Zussen en hartsvriendinnen met dezelfde droom, ons enthousiasme in onze job leggen en daarmee anderen inspireren. We houden beide zielsveel van kindjes en ook wel een beetje heel veel van mode. We zijn er rotsvast van overtuigd dat ieder kind recht heeft op de ontwikkeling van een eigen identiteit. Hun inspiratie halen kinderen tegenwoordig steeds vaker bij hun eigen idolen waarmee ze via social media rechtstreeks mee in contact staan. Een stijl waar mama of papa niet altijd mee akkoord gaan. Met onze service en het gamma aan schoenen en kledij in onze winkel streven we naar een toffe stijl en identiteit waar zowel het kind als de ouders helemaal warm voor lopen.

Bij ons kan je terecht voor persoonlijk advies en een hartelijke babbel. Onze cosy corner is ideaal voor de broer, zus, mama of papa die shoppen net iets minder plezant vindt. 

Naast toffe kledij en hippe schoenen, vind je bij ons ook sokken, regenjassen, badpakken, mutsen, tasjes, cadeaubonnen, leuke accessoires en cadeautjes voor allerlei feestjes. 

We zijn elke dag open van 10u tot 18u met uitzondering van dinsdag en zondag. Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons. Dat kan via e-mail: [email protected], instagram: jackelyn_rsl, telefonisch: 0493 367 730, messenger, ...

Hopelijk tot binnenkort!

Jackelyn

BE0730878964